It's that time of the year, once again. Time to update Husband 1.2 into Husband 1.3. Just like last year (and the year before (and the year before that, too)), updating Husband happened in Koli national park. Also launching of Husband happened in Koli in 2004. Before that the hardware and software were beta versions. This time there is one big change in the software, that is the new program called Father. This program works perfectly. A smaller utility program, Jogging, seems to be experiencing some running problems. The program reports a knee injury. However, the user is more than content with the updated version.

On jälleen se aika vuodesta, kun Aviomies päivitetään. Kuten kahtena aikaisempanakin vuonna, myös tänä vuonna päivitys tapahtui Kolin kansallispuistossa. Myös Aviomiehen käyttöönottotilaisuus vuonna 2004 tapahtui samaisessa paikassa. Sitä aikaisemmin olikin ollut testattavana beta-versio. Nykyisessä ohjelmaversiossa on havaittavissa yksi iso ohjelma, jota ei aiemmin ole ollut. Sen nimi on Isä. Näyttää toimivan enemmän kuin hyvin. Sensijaan apuohjelma, Hölkkäys, antaa jatkuvasti virheilmoituksen polviongelmasta. Käyttäjä on erittäin tyytyväinen päivitettyyn versioon, jonka nimi on siis tietenkin Aviomies 1.3.

Maisemat olivat Kolimaisen kauniit. Lauantaina satoi ja tuuli ihan riittämiin, joten kävimme syömässä herkkuja.

The scenery was as beautiful as always, but the weather was not. So, we ended up eating well at a restaurant.

928887.jpg

Sunnuntaina oli kaunista. Sunday was beautiful.

928965.jpg

Maisemien ja hyvän ruoan sekä parhaan mahdollisen seuran lisäksi Kolilla oli myös seuraavanlaisia herkkupaloja. Tarja Mustosen kasvivärjättyjä lankoja.

Besides the scenery, good food, and the best possible company, there were some other treats too.

929318.jpg

vihreä: harmaa lanka värjätty pietaryrtin lehdillä
oranssi: krappi juuri
vedenvihreä: punakäenkaali
punainen: koivunlehti ja kokenilli
vaaleanpunainen: kokenillin jälkivesi