Luvassa kaikkea muuta kuin käsitöitä. Tänään leikitäänkin arvailuleikkiä! Ihan ensimmäisenä, arvatkaas mikä tämä on:

843847.jpg

Se on rajua rakkautta, kun meidän Mondeo saa rekka-autolta pusun pakaraan (onneksi oli lähes tarpeeksi turvaväliä). Auto kärsi kovimmat kolhut, Kahvisiepot, Tyty ja allekirjoittanut selvisivät naarmuitta. Mutta kyllä säikäytti. Ja nyt sitten odotellaan vakuutusyhtiön soittoa.

Mitenkäs moisesta säikäytyksestä toivutaan? No napanöyhdän avulla.

843839.jpg

Seuraavaksi: mistäs tämä kuva on?

844001.jpg

Kasvihuoneestahan se. Yksi kesä kokeiltiin maapohjaa, mutta sitten päädyttiin ruukkukasvatukseen. Kasvihuoneen pohjalle ostettiin betonilaattaa, joka ei aivan leikkelemättä olisi peittänyt koko alaa. Pihalla oli joutilaita kiviä (kivien ostaminen tuntuu aika hullulta, mutta ymmärrän kyllä jos niitä ei omasta takaa löydy yhtään niin ostamiseksihan se menee (ellei kerää jostain)) ja sopivat mainiosti laattojen rakoja peittämään. Näyttää luonnossa kivalta.

Ja vielä yksi arvoitus:

844017.jpg

No se on se kaunis kompostori. Tuoksuus tervalle, kaksi kuutiota tilaa kahdessa osassa.

844007.jpg

Useammasta käsityöblogista - no ainakin kahdesta - olen lukenut uudesta kamerasta. Semmoinen on nimittäin meillekin kotiutunut, Canon EOS 400D, melkoinen herkku. Kuvia yllättäen on alkanut ropista siis Kuuselan kutimiinkin.

Ainiin, ja mainittakoon vielä että meidän toinen kilpikone, Nuijaakin nuijempi, karkasi ulkotarhasta jonkin aikaa sitten. Ei niin mitään käsitystä miten se oli mahdollista, kun altaan päällä oli kanaverkkoa ja vaneria. Vaan niin löytyi karkulainen kilsan päästä kotoa. Joutuu nyt matokuurille ja karanteeniin, mokoma Houdini.