...siinäkin on, että värkkään mieluummin villapuseroita kuin sukkia tai lapasia. Sukissa ja lapasissa ongelmana tuntuu olevan se, että niitä pitää tehdä kaksi samanlaista. Ihan kuin villapuserossa ei tarttisi tehdä kahta hihaa ja etu- ja takakappalekin ovat monesti melkoisen samanlaiset kaula-aukkoa lukuunottamatta. Ja kun villapuseron tekemiseen menee vielä selkeästi paljon enemmän aikaa kuin sukkaparin. Lisäksi, pienissä projekteissa olisi paljon helpompaa kokeilla mitä mieleen juolahtaa, puseroa tehdessä tarvitsee suunnitella paljon tarkempaan mikäli haluaa joskus saada valmistakin aikaiseksi.

Lähestyvä äitiysloma (mikä loma? äitiysvapaa se on eikä mikään loma) on pistänyt miettimään että mitä ihmettä sitä päivät pitkät tekisi (huushollihommien lisäksi - joskaan en ajatellut ressata niilläkään itseäni). Lakanoita olisi tarkoitus ommella sekä myös kokeilla kankaanpainantaa. Tietty myös neuloa sekä värkätä vauvajuttuja valmiiksi tulokasta varten. Neulominen on tosin iltaharrastus, sillä se vaatii jotain katsomisen arvoista tv-ohjelmaa. Kun vaan oppisi lukemaan kirjaa ja neulomaan yhtä aikaa, niin ongelma olisi ratkaistu, mutta kirjat vaativat paljon enemmän kuin tv. Ja sitäpaitsi, olisi väärin kirjaa kohtaan lukea toisella silmällä, kun taas tv ei siitä välitä piunpauta.

Takaisin asiaan. Kirjaanpa tähän ideoita tekemiseksi:
    * akvarellimaalaus (jos nyt vihdoin kokeilisi kuvittaa vaikka jonkun sadun)
    * muotoilumassaakin ois kaapissa...
    * huovutusta, tietty
    * jos niitä silmukkamerkkejä kokeilisi tehdä
    * saa ehdottaa lisää jotain mukavaa väkertämistä!

Mainittakoon muuten, että viimeinen artikkeli on valmis pomon reposteltavaksi. Huhhuijaa. Häämöttääkö äippäloman jälkeen väitös ja ylikoulutetun työttömyys...?

Btw. as I seem to be fairly lazy when it comes to updating my blog in livejournal, I decided to write something in English here instead. I'll start by saying: Have a nice weekend, I'm off to see in-laws and to play with our new mouse (see the link in the pre
vious update).