Olipas "jännittävä" päivä. Pääsin käymään kirkonkylällä. Äänestinkin samalla reissulla.  Kun ensin oli 1.2 sairaana ja sitten minä itse, niin kului yli viikko kotona kökkiessä. Vielä kun asuu "maalla", niin ei noita ohikulkijoitakaan ihan hulvattomasti ole. Mehukattimies sentään ajaa päivittäin talomme ohi kaupalle (sopii arvata mistä lempinimi tulee). Ja joku vallan tuntematon lenkkeilijäkin on havaittu. Tässä tietokoneella istuessa kun näkee suoraan etupihalle. Enhän minä toki muuten ohikulkijoita kyttää... :)

Olen tänään myös ihastunut ensi ompelulla. Anopin saumuriin nimittäin. Ihana vekotin! Jospa minä saumurin saisin, kyllä sillä surruuttaisin. Ompelisin sillä aina, arkena ja sunnuntaina. Lankakiero vaan näyttää vaivaavan useampaakin kangasta.

Huomenna tulee ruokavieraita. Vinhaa. Tiedossa kunnon pihvit ja yrttivoita sekä uunissa paistettuja perunalohkoja, paprikaa, porkkanaa ja kesäkurpitsaa. Vihannesten kastikkeeksi Creme Bonjour Cusine Tatti-herkkusieni -purkillinen. Tervetuloa takaisin, ruokahalu! Ei onnistunut noro sitä tyystin karkottamaan.

Tää kuva on vaan jotenkin hupaisa.