Yksi on muuttanut pois Kuuselasta.

740684.jpg

Raketti keräsi kimpsunsa ja kampsunsa (eli entisen akvaterran) ja muutti hiukan etelämmäs hoivattavaksi. Näinollen Nuijalle

740670.jpg

ja Tosinuijalle

740671.jpg

jäi isompi allas ja enemmän polskuttelutilaa. Samalla järjesteltiin uuteen uskoon vierashuone ja työhuone. Siinäpä sitä kaksi päivää kuluikin iloisesti ja nyt tuntuu melkein kuin olisi muuttanut uutteen taloon. Kirpparille lähtee hurjasti kaikenmoista ja kaapitkin siinä sivussa tyhjenivät. Mutta kaikista hurjin on vielä tekemättä, "The Kaapin" järjestely ja inventaario... Vakaana aikomuksena on pistää myyntiin myös sellaiset kankaat ja langat joita en ikikuunapäivänä tule tarvitsemaan. Tiedän, tiedän, mitä luultavimmin en raaski heittää mitään mäkeen, mutta tuleepahan ainakin järjesteltyä tavarat ja ehkäpä "The Kaapin" uumenista löytyy mukavia ylläreitä. Palaan asiaan jahka saan aikaiseksi.

Neulerintamaltakin kuuluu pitkästä aikaa jotain. Kaustiselta mukaan lähtenyt pellavalanka alkaa muistuttaa huivia.

 740665.jpg

Vaan nyt joutuu huivinraakile joksikin aikaa lojumaan keskeneräisenä, sillä kauppareissulla hyppäsi kyytiin viisi kiloa mansikoita. Mars perkkaamaan ja pakastamaan. Taitaa mennä osa suoraan suuhunkin.

740668.jpg