...yömyöhään, että oiskohan mitään ikävämpää kuin hurja vatsatauti, kun olet viimeisillään raskaana? On nimittäin ihan riittävän keljua. Viime yönä alkoi ja hyvin tuntuu jatkuvan - edes vesi ei pysy sisällä (ja tarkemmat yksityiskohdat jätän kertomatta). Koko päivä meni puoliksi torkkuessa ja puoliksi vatia halatessa, joten nyt ei sitten unta riitä yhtään. Aviomies 1.2:n työpaikalla on samainen noro-virus jylläämässä ja pitikin mun siirtyä olkkarin sohvalle "nukkumaan", että jaksaa puoliso aamulla töihin herätä paikkaamaan miehitysvajausta.

Ei voi uskoa millainen jano minulla on! Voisin juoda kaivon tyhjäksi. Siitä vaan ei hyvä heiluisi. Neuvola neuvoi että lusikallinen nestettä kerrallaan. Vaatii kuulkaas itsehillintää, kun suu on saharaa kuivempi. Lisäksi jo muutenkin tiukilla olevat vatsalihakset ovat saaneet kyytiä. Pikkaisen kun yskähtää, niin tietää niiden sijainnin kyllä tarkalleen.

No nyt tää öinen valitusvirsi saa loppua. Jos alkaisi vaikka lukemaan. Tai katsomaan elokuvaa ja lusikoimaan nestettä. Hyvää yötä. Liekö nukkumattikin kiertää minut kaukaa ettei saa pöpöä. Mamis?