Sateisissa kesäpäivissä on omat hyvät puolensa. Varsinkin käsitöiden kannalta ne ovat oikein mainioita. Ja heinänuhan myös. Ei pärskitytä ollenkaan niin paljoa. Lisäksi takapihan nurmikko alkaa pikkuhiljaa kukoistamaan. Tosin se on hiukan vielä pälvikalju, mutta jospa se siitä. Etupihalla nurmikko oli lomamatkan aikana venähtänyt pitkäksi - näyttää oikein mukavan villiltä, kun niittyleinikki ja valkoapila kukkivat. Tomaatin taimet voivat kasvihuoneessa pitkästi ja paprikakin alkaa näyttämään siltä, että ehkä loppukesästä olisi mahdollista saada pikkupaprikoita. Viime kesänä saatu "Lapsenruusu" kukkii.

Nyt on vihdoin löytynyt myös mahdollisuus käydä neuletapaamisissa Kuopiossa. Joskohan sitä syksyllä lähtisi jollekin kansalaisopiston kurssille. Mukava olisi alkaa taas pitkästä aikaa piirtämäänkin. Kaapissa odottavat ainakin kunnon piirrustustussit inspiraatiota. Ja sepä se käsityö/askarteluseurassa on mukavien ihmisten lisäksi parasta, uudet ideat siis.

Aviomies 1.2:n äidin ja hänen miehensä kanssa ostettiin asuntovaunu. Sitten kun kaikki muut projektit on saatu valmiiksi, niin sitäpä voisi alkaa tuunaamaan. Tai ehkä takapihalla olevan Boriksen eli Toyotan vanhan maasturin sisustan voisi värkätä uuteen uskoon. Ja kunhan isompi autotalli valmistuu niin pikkuinen jää puuverstaaksi. Ai nannaa, kun pääsee taas pitkästä aikaa puutöihin. Tässä muutaman vuoden takainen tuotos.
692671.jpg
Pystytolpat on kierretankoa ja hyllyt sekä laatikot väkersin ihan omin kätösin metritavarasta. Hyllyt on muttereiden varassa. Alunperin oli tarkoitus peittää kierretangot köydellä, mutta enpä ole sitä vielä tehnyt, kun nuo tangot tuovat tuollaisenaan ihan hauskaa fiilistä lipastoon (tai mikä tuo nyt sitten onkaan). Lipaston päällä kököttää kohtalaisen ruma sammakko ja tervehtii vieraita.
692717.jpg