...villalankaa ja neulelehti. Kiitosta SNY! Kuva tulee, kunhan saan kameraan paristot, napsaistua kuvan, siirrettyä sen koneelle ja vielä tänne blogiinkin (saattaa mennä jonkin aikaa...).

Eilen oli hiäpäevä. Aviomies 1.1 päivitettiin Aviomies 1.2:teen. Vielä en ole löytänyt bugeja päivitetystä versiosta, tuntuu toimivan moitteettomasti ja olevan yhtä ihana kuin aiemminkin.

Neuleprojektit sen sijaan ovat hiukan jäissä. Johtuen siitä, että olen neulonut Novitan Foxista itselleni hiukan väljempää villatakkia KMT-menetelmällä (=katsotaan mitä tulee). Eli siis ihan vaan sen kummempia malleja miettimättä alkanut neuloa. Hihat tulevat Ainosta, jotta takista ei tulisi niin mahdottoman paksu. Niin, siis jäissä on projekti syystä että neuletta ei voi enää raahata mukana. Tai jos raahaa, tarvitsee sitä varten oman matkalaukun. Pienen matkalaukun, mutta matkalaukun kuitenkin. Eli saapas nähdä millainen teltta siitä tulee ja täytänkö sen onnistuneesti talvella. Tällä hetkellä näyttää vielä lupaavalta, sillä lappuhaalarini, jotka vielä sunnuntaina mahtuivat jalkaan, kutistuivat pesussa sen verran että nyt on vain yhdet samettihousut käytettävissä ennen äippävaatteisiin siirtymistä.

A-M:n pitsineuletakin valmistumisen kunniaksi sain eilen jotain varsin näppärää. A-M:n isän tekemät puiset neulepuikkosuojat. Siis sellaiset, jotka tuikataan puikkojen päihin eikä silmukat pääse karkailemaan, kun tekele kulkee laukussa mukana. Olikohan tuo vihje siitä, että voisin aloittaa jonkin pienemmän mukana kulkevan projektin jättitakin rinnalla... :) Noloa tunnustaa, että en kyllä ihan heti tajunnut mistä oli kyse, mutta ei siinä montaa vinkkiä tarvinnut.

Jeps, aamupala nautittu. Työt kutsuvat. Tässä pieni vilimi neulomisvimmasta: http://www.youtube.com/watch?v=M6ZjMWLqJvM&eurl=