No nyt on se postimerkin kokoinen ruutupiirros saapunut Kuuselaan. Äkkiseltään olisi voinut ajatella, että kyllähän sen pitsikuvion olisi voinut mallikuvastakin päätellä. Vaan kun ei ollut sitäkään. Eikä muuten ole edelleenkään, mutta ruutupiirros auttaa jo kummasti asiaa. Kaupunkireissu tuli eteen, kun perheauton laakeri alkoi pitää melkoista meteliä. Niinpäs sitten koko perhe ahtautui lava-auton hyttiin, Aviomies 1.2 ja tyty nätisti etupenkeillä ja allekirjoittanut sikaosastolla (ihan laillisesti kylläkin). Tuliaisena jotain kivaa NYlleni, se kovasti kaivattu ruutupiirros ja laakeri, jonka paikalleen laitto ei kuulosta sujuvan kovinkaan helposti. Aviomies 1.2 harvoin päästelee ärräpäitä, mutta nyt kuului ainakin yksi. Päätin pysytellä ärräpäiden ulottumattomissa ja kokeilla pientä värjäysoperaatiota - tuli nimittäin pistäydyttyä myös askarteluliikkeessä.

Tämä uusi syys-SNY-kierros aiheuttaa kyllä päänvaivaa, sillä omaksi NeuleYstäväksi SNY-emo oli valkannut neulegurujen klaaniin kuuluvan yksilön, jonka neuleita olen sillointällöin käynyt netissä ihastelemassa. Huh, täytynee alkaa hieromaan aivonystyröitä. Onneksi sentään tällä kertaa ei elokuu mene punkan pohjalla niinkuin viime vuonna. Nyt punkan pohjalla päiväunia vetelee tuo viimekesäisen pahoinvoinnin pääsyy.

Muoks muoks iltamyöhään. Aina sillointällöin pikkuisen tuppaa tympimään se, kun muunmaankielisiä sanoja väännetään kotimaan kielelle. Niinkuin tuo itsekin käyttämäni ufoutuminen. Sinällään tuo nimenomainen lyhenne (UFO = unfinished object) on kyllä hyvin kuvaava, mutta tulin pohtineeksi että mikäköhän se olisi suomeksi. Keskeneräinen tekele eli KET? Ja jos jokin neule uhkaa jäädä kesken, niin onko se silloin KETtuuntumassa? Sen ruutupiirroksen puuttumisen hyvänä puolena oli ufoutuvan/kettuuntuvan palmikkoneuleen eteneminen. Sovitin etu- ja takakappaleita ja huomasin, että tästähän saattaakin tulla ihan kiva. Nyt sitten hihat pikapikaa valmiiksi...
 793307.jpg
Sivuhuomautus Kuuselasta: Aviomies 1.2:n alan huomioonottaen torpassa jupistaan säännöllisin väliajoin tuosta englannin ja suomen sekoittamisesta. Se on kyllä hyvin ymmärrettävää, että jos päivän kuuntelee sitä, kun joku diskonnektaa remouttina tai kehuu fiitsöriä tärkeänä ominaisuutena niin voihan sitä illalla jo kaivata ehtoo savvoo.