Sohvakamuista pienin, se sama joka viime vuonna näihin samoihin aikoihin tuhosi suklaat alta aikayksikön, on jälleen vauhdissa. Tällä kertaa yllätin tehopakkauksen SNY:n lähettämän ruusuisen paketin kimpusta. Oli avannut sen, kun silmä vältti. Sohvakamuilla ei selkeästi ole mitään käsitystä kirjesalaisuudesta.

820039.jpg

Ja vaikka tulitikkuleikit on kielletty, niin eipä kielto tunnu hidastavan ainakaan pienimmäistä. On muuten varsin kummallinen kynttilä tuo ruusu. Pakkauksessa luki, että se vaihtaa väriä, mutta näytti tuo hehkuvan jo pelkästä salamavalon räpsähdyksestä.

820047.jpg

Sillävälin, kun palautin tulitikut paikoilleen uunin pankolle (miten ihmeessä se ne sieltä edes sai käpäliinsä?), oli jo siirrytty seuraavan jutun kimppuun. Bugi rakenteli vuosi sitten käpylehmän kaveria, lankakerälehmää. Pikkukani puolestaan yrittää kovasti virkata, mutta tekniikka ei ole aivan kohdallaan. Pitänee neuvoa ja katsotaan mitä kani saa lopulta aikaiseksi.

820063.jpg

Myöhemmin  löysin sohvan alle piilotetun suklaakääreen... Oli kuulemma ollut oikein hyvää. Kiitos SNY, minun ja pehmoriiviön puolesta.