...totta. Kaikkeen sitä törmää. Tämä on nyt ihan pakko postata kesken työpäivän. Kerroinkohan minä täällä sitä puhelinkeskustelua, jonka kävin maatessani tiputuksessa loppukesästä? Silloinhan minulle soitettiin jostain lehdestä ja pyydettiin tutkijan mielipidettä sananlaskuun "Katoaa kuin pieru Saharaan". Sattuneista syistä en kyennyt pitkälti asiaa pohtimaan vaan ohjasin soittajan kysymään asiasta tarkemmin työkaveriltani (joka oli "kovasti kiitollinen" minulle, kun syyllisyyteni kyseiseen puheluun selvisi). Ja sain muuten myös tältä soittajalta kuulla olevani huumorintajuton - mikä raskauspahoinvoinnin kourissa ei olisi mikään ihme, vaikka en väitettä muuten allekirjoittaisikaan (omaan tiettyä kuivaa oululaista huumorintajua ainakin, jollen muuta). No, tämän lisäksi olemme saaneet tänne työpaikalle ensin sähköpostitse naimatarjouksen Valkovenäjältä. Eräs miekkonen tahtoi vaimokseen jonkun, joka olisi kiinnostunut muistaakseni ainakin algebrasta ja CERNistä. Sähköpostin jälkeen kolmelle laitoksemme naispuoliselle työntekijälle tuli vieläpä ihan kirjekirje passikopione kaikkineen tältä samaiselta miekkoselta. Jäi arvoitukseksi miten meidät oli valittu ja hiukan nauratti myös se, että meille tuli yksi yhteinen kirje. Oli siis ihan meidän päätettävissämme, kuka tämän uroksen olisi itselleen loppujenlopuksi saanut. Tarvinneeko sanoa, että aiheesta ei syntynyt niin minkäänmoista kissatappelua :D

No mutta, nyt siis tämä viimeisin fyysikkouteni aiheuttama episodi. Työhuoneeni ovelle pelmahti juuri joku salskea miekkonen kysyen kohteliaasti lupaa häiritä. Oletin hänen kysyvän tietä luentosaliin tms., mutta hän kysyikin, josko tiesin, että painovoimaa ei ole oikeasti olemassa.

Kyllä, tässä vaiheessa olin kohtalaisen paljon hoomoilasena. Sain sitten ihan omaksi käyntikortin, jossa on miekkosen nettisivuston osoite ja nettisivulla kohtalaisen omaperäisiä näkemyksiä siitä miten maailmankaikkeus toimii... Ai jestas sentään. Jos on fysiikka välillä tylsää niin nämä lieveilmiöt eivät ainakaan ole!