Ystäväni sateisessa Skotlannissa tulee saamaan postia lähipäivinä. No paketti on kyllä vielä tuossa pöydällä odottamassa, että saan jaloitteluinnostuksen ja kävelen toiselle puolelle yliopistoa postihuoneeseen. Se tapahtuu tänään. Ihan varmasti. Haluu, ettei A. palele.

Siis Huopasesta värkkäsin pipon, joka huovutuksen jälkeen on kyllä sitten enemmänkin hattu. Tai myssy. Siinon kukkakin, jonka huovutin jo valmiiksi.

Ja sitten ne pari muuta juttua vielä lisäksi. Ne oli ihan ex-temporee-kokeiluja. Saas nähdä. Koska minulla ei välähtänyt ottaa projektikuvia, niin toivottavasti A. Skotlannissa ottaa ennen ja jälkeen -kuvat. Ja oisinpa kärpäsenä katossa (tai ihan kaverina paikalla, mikä olisi oikeastaan paljon parempi) näkemässä A:n ilmeen, kun jättipipo kaivautuu paketista. Toinen näkemisen arvoinen ilme olisi ehdottomasti se, mikä ainakin mun naamalle valahtaa joka kerta, kun jotain huovutettua pesukoneesta otan. Se on niin kurjan näköinen märkä mytty mikä koneesta nousee, että on vaikea uskoa siitä taipuvan mitään käyttökelpoista. Vaan niin niistä viritelmistä on aina tullut vallan mainioita. Toivottavasti siis tälläkin kertaa.

A., alahan viritellä konetta valmiiksi :)