Ikävätkin ajatukset saa pidettyä kaukana, kun kehittelee uusia neule- ja askarteluideoita. Menee vaan hyvät ideat ihan hukkaan, kun niitä ei heti kirjoita ja hahmottele paperille. Seuraavan kerran kun menen kirkonkylälle tai kaupungille, niin tuomisena on ihan varmasti jonkinmoinen muistiinpanovihko tai kansio tai jotain saman suuntaista. Ja sen vihkon pitäisi olla kivan näköinen. Tai ainakin tuunattavissa sellaiseksi. Olen viimeaikoina havainnut, että arkisten ja käytännöllisten esineidenkin pitää miellyttää silmää. Mieluummin sitten itse värkkää vanhasta ja kuluneesta kivan näköistä kuin ostaa uutta ja tylsää.

Tytyn villatakki on viittä vaille valmis, marraskuun SNY-pakettia pohdiskelen ja jotain on jo tekeilläkin, mutta seuraavaksi puikoille pääsee jotain Tildas Hus -kirjasta ideansa saanutta käytännöllistä. Tuo kirja on muuten aivan ihana, mutta turkasen kallis (edit. turkasen kallis Sinooperissa, yli 60 € muistaakseni - tosin Sinooperi ei nyt muutenkaan ole halvimmasta päästä) ja ehkä hiukan liian romanttinen omaan makuuni. Mutta ihana se silti oli.

SNY-kierroksen viimeinen kuukausi alkaa ja nyt pitäisi sitten "tulla kaapista ulos". Lankakaapista? Ensi syksynä taas ehdottomasti mukana.

I need to start writing down all the knitting and crafting ideas. For that I need some sort of note book. Preferably a nice one. I don't like things that don't look nice. Even if a thing is stored away most of the time I still prefer it to be pretty. And I don't mean pretty in a girly way. Which brings me to this. I love it. I wouldn't probably make anything from that book, at least not in a same pink-rosy-romantic way, but the ideas and photos are very very nice.